J

Porträtt­målning

Ett verklighetstroget porträtt målat i olja kostar från 12 500 kr och leverans­tiden är ungefär tre månader. Ett tecknat porträtt i blyerts på en målad bak­grund i akvarell kostar från 2 400 kr, leverans­tiden är cirka tre veckor. Jag behöver ett bra foto som förlaga.

Porträttmålning från foto. Olja på duk. 55x70 cm.

Porträtt målat på beställning. Oljemålning. 100x70 cm.

Målning efter foto. Porträtt i olja. 55x70 cm.

Information

Beställ ett målat porträtt

En porträtt­målning känns ofta mer levande än ett foto. Olje­färgen ger fylligare toner och fler nyanser. Genom att lyfta fram eller tona ner delar kan målningen få ett annat djup och bli mer personlig. Innan jag börjar måla redigerar jag foto­förlagan och byter eventuellt ut bak­grunden tills vi har en god­känd foto­skiss. Jag kan även hjälpa till med foto­graferingen. Jag använder kvalitets­duk i linne upp­spänd på kil­ram i val­fri storlek och målar även sidorna så det blir en helt färdig tavla.

Tecknat porträtt från foto. Blyerts och akvarell. 30x40 cm.

Teckning med bakgrund i färg. Porträtt. 40x30 cm.

Familjeporträtt tecknat på beställning efter foto. 70x50 cm.

Information

Beställ ett tecknat porträtt

Först gör jag en skiss med fotot på en färgad bak­grund som du får god­känna. Jag målar och tecknar sedan på ett kraftigt akvarell­papper med lite yt­struktur. Jag håller mig till standard­stor­lekar för ramar och kan även ordna med inramning.

Jens Tärning, porträttmålare

forfragan@jenstarning.se
070–28 29 304
Norrköping

Jens Tärning på Instagram Jens Tärning på Facebook Jens Tärning på Linkedin