Tavlor med Art Prints

”Det är så lätt att ta det vi ser varje dag för givet. För mig är målandet som att återupptäcka min egen stad, känslan av stolthet, av hemma.”

Jens Tärning, konstnär

Gamla Vatten­tornet. När naturen matchar staden. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Bruta­listiska Stads­biblioteket. Norrköpings koriander. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Matteus kyrka. Koloss i vinterdimma. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Information

Fine Art Print

Här kan du köpa Fine Art Prints av mina akvarell­målningar med Norr­köpings­motiv. Fine Art Print är en tryckt kvalitets­reproduktion som knappt går att skilja från original­konstverket, det kallas också konst­tryck. Målningarna är inlästa med extra hög upp­lösning och printas sedan med dubbelt så många färger som ett vanligt tryck. Fine Art-pappret är helt matt och har en ytstruktur som på­minner om akvarell­ark. Alla motiv finns i tre stor­lekar, den största i exakt skala med det målade originalet. De levereras inom två veckor.

Stryk­järnet / Arbetets museum. Ikon i motljus. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Stora Pensionatet. Kneippens Villa Villekulla. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Rodd­klubben. Hockeypucksarkitektur. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Information

Inramad tavla

Välj inramad och klar för en helt färdig tavla. Jag använder en svensk­till­verkad, svart, 22 mm bred trä­ram med glas eller reflex­fritt UV-glas. Passe­par­touten är mått­anpassad för bilden och för­hindrar att färgen kommer i kontakt med glaset. Syra­fri isolering och för­segling skyddar färgerna och papprets vithet över tid. In­ramade tavlor hämtas på Ravin­gatan i Norr­köping, de är klara inom två veckor.

För större beställningar, extra stora format eller andra önskemål, kontakta mig.

Katscha. Spegling av textilhistoria. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Värme­kyrkan. Mäktigt pynt. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Louis De Geer konsert och kongress. Från pappers­industri till fin­kultur. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

”Att måla akvarell är kanske det svåraste jag har gjort. Men om det kan få någon att se Norrköping med nya ögon, och sprida lite stolthet, är det kanske också det mest värdefulla.”

Jens Tärning

Grand Hotel. Dubbelpampigt. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Rådhuset. I skydd av ett helgon. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

Proffs­parken vid Kungsängen. Staden växer, himlen blöder. Fine Art Print av akvarellmålning. Finns som löst blad eller inramad tavla.

fraga@jenstarning.se
070–28 29 304
Norrköping

Jens Tärning på Instagram Jens Tärning på Facebook Jens Tärning på Linkedin